Ecogarantie

Ecogarantie® een Belgisch handelsmerk dat op gemeenschapsniveau is geregistreerd voor ecologische producten, is een beheersysteem en een promotietool die de consument garandeert dat een product met het Ecogarantie®-label voldoet aan strenge milieukwaliteitseisen.

In feite worden sociale, economische en milieufactoren in overweging genomen, waarbij zowel de levenscyclus als de ontwikkeling die voldoet aan de behoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om aan hun eigen behoeften te voldoen, worden meegenomen.

COSMOS Organic

COSMOS staat voor "Cosmetic Organic and Natural Standard", wat certificeringseisen stelt voor biologische en natuurlijke cosmetische producten in Europa. Het garandeert dat de productieprocessen en de ingrediënten respectvol omgaan met het milieu, biodiversiteit en de menselijke gezondheid. Gecertificeerd zijn volgens COSMOS betekent ook dat natuurlijke hulpbronnen op verantwoorde wijze worden gebruikt.

Allergy Certified

Allergy Certified is een internationale certificeringsorganisatie die in 2015 in Denemarken is opgericht. Wanneer u kiest voor producten met het Allergy Certified-keurmerk, kunt u er zeker van zijn dat toxicologen elk ingrediënt hebben getest en een risicoanalyse hebben uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het product geen huidallergie veroorzaakt.

Vegan Society

Het Vegan Trademark certificeert dat een product geen dierlijke ingrediënten gebruikt (ook niet bij de productie) en niet op dieren is getest (inclusief ingrediënten en het eindproduct).*

Begin met typen om de producten te zien die je zoekt.
Huis
Menu
Winkel
Verlanglijst